«Θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό»

Ένα ακόμη σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 17:30 στο ΕΓ Μίκρας, με την ομάδα μας να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ορφανός σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, τόνισε : « Το ματς με τον Ολυμπιακό για εμάς είναι μια πρόκληση, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να τραβήξουμε τον κόσμο και να παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, να μας δώσει ώθηση. Όπως ξανά λέω είναι για μας πρόκληση το να παίξεις με μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού που ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό κάτι που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη πίεση του αποτελέσματος, εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ και σίγουρα μέσα απο αυτό κάτι θετικό θα έρθει».

Ο παίκτης της ομάδας μας Γιώργος Πεντίδης είπε : « Το Σάββατο θα αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που είναι πρώτη και έχουν δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Εμείς ερχόμαστε από μια ήττα και θέλουμε να δείξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι αυτή η ήττα δεν μας αρμόζει. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δείξουμε κάτι καλύτερο στον κόσμο που τον περιμένουμε κοντά μας.

Το ΤΑΑ Ηρακλής επίσης ενημερώνει τον κόσμο του Συλλόγου μας ότι θα εισιτήρια του αγώνα είναι από σήμερα διαθέσιμα και πωλούνται (10€) απ’το Κατσάνειο Γυμναστήριο.